Dit bericht is binnengekomen op onze Facebook-pagina. Like ons ook om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en natuurlijk ook om je eigen recepten te delen. Bij dit recept is een SAfire wok nodig
Kruid de krieltjes, als dat nog niet gebeurd is. Snij de kipfilet in blokjes of reepjes en kruid deze met kipkruiden. (de kipkruiden zijn overigens ook erg lekker voor de krieltjes) Snijd groenten naar eigen keus, b.v. champignons, paprika, rood, groen en of oranje, ui, tauge, niet snijden. Als extra kun je voordat je de groente erbij doet, ook wat spekblokjes erbij doen.
Je begint met vloeibare boter of olie in de wokpan, daar doe je de krieltjes bij, Na ongeveer 20 minuten, wel regelmatig roeren, duw je de aardappeltjes naar buiten en doe je de kipfilet met wat vloeibare boter of olie in het midden van de wok. Probeer de kipfilet daar te houden en te roeren zodat het snel gaar wordt. Dan mengen met de aardappeltjes. Dan de groente, behalve de tauge in het midden bakken. Als het bijna gaar is alles mengen en dan de tauge toevoegen. Het geheel een paar minuten samen laten bakken en het wokgerecht is klaar!
Opdienen met een frisse salade en mayonaise. Ons vakantie recept, ook lekker voor de kinderen.